Outplacement

Bij een naderend einde dienstverband of ontslag wordt veelal tussen de werkgever en medewerker onderhandeld over de inhoud van de vertrekregeling; de vaststellingsovereenkomst. De werkgever biedt vaak een vertrekpremie, outplacement  (deskundige ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan) of een combinatie van beide aan.

Wil je weten wat voor jou persoonlijk de beste keuze is? Laat je goed adviseren en lees meer over mogelijke financiële voordelen.

Ontslag

Geconfronteerd worden met baanverlies is zeer een ingrijpende gebeurtenis. De huidige arbeidsmarkt biedt op dit moment zeker kansen, maar je moet wel weten hoe je deze kansen kunt benutten. Bark Consult begeleidt al 12 jaar succesvol mensen naar ander, passend werk. Wij weten wat werkt en welke hindernissen elke werkzoekende moet nemen.

Outplacementoutplacement

Een outplacementtraject moet in de eerste plaats altijd maatwerk zijn. Het traject begint met het in kaart brengen van “Wie ben ik”, “Waar ben ik goed in” en “Wat wil ik”. Daaruit volgt het carrière advies. Vervolgens gaat de Bark-consultant aan de slag met een passend modulair pakket toegespitst op jouw persoonlijke situatie. We stellen een optimale mix samen vanuit de volgende onderdelen:

Vind ook jouw droombaan met Bark. Bewezen succesvol!

Meer weten over outplacement?

Vraag gerust onze Outplacementflyer aan of neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
Je kunt ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

Direct contact opnemen met Bark

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bewaren

Bewaren