Jobhunting

Je solliciteert je suf, maar het wil (nog) niet echt lukken die ideale baan te vinden? Schakel dan Bark in om je te helpen met jobhunting! Inzet van onze jobhunters helpt je jouw slagingskans op het succesvol vinden van de juiste baan te vergroten.

De juiste baan

In je zoektocht naar dé juiste baan ben je zelf actief aan het solliciteren en netwerken. Een extra steun in de rug hierbij is de Personal Jobhunter. Aan de hand van het opgestelde Arbeidsmarkt Zoekprofiel en een kennismakingsgesprek gaat de jobhunter van Bark Consult actief op zoek naar (verborgen) vacatures en openingen in de arbeidsmarkt.Jobhunting

Jobhunting

Jouw Personal Jobhunter maakt daarbij gebruikt van een speciale jobportal die alle online-vacatures ontsluit die passen bij jouw persoonlijke zoekprofiel. De Personal Jobhunter levert deze concrete vacatures aan zodat jij aan de slag kan.

Ook brengt de Personal Jobhunter  jouw arbeidsmarkt nader in kaart, neemt drempels bij de potentiële werkgevers weg en legt jouw CV zelfs, indien mogelijk, op het bureau van de beslissers.

Meer weten over Personal Jobhunting?

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend telefonisch advies. Je kunt ook gebruikmaken van dit contactformulier:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bewaren