Info en aanmelding! Gratis Verzuim- en re-integratieconsult Profiteer van onze kennis!

Outplacement

Er staat veel te gebeuren: nieuwe wetgeving, vaste werknemers die flexibeler inzetbaar worden, achterstallig HR-onderhoud door alle werkdruk en bezuinigingen, een mogelijk aantrekkende arbeidsmarkt. Een organisatie kan door omstandigheden moeten besluiten afscheid te nemen van één of meerdere werknemers.

Als het zover komt, wilt u dit uiteraard graag goed regelen. Het verliezen van een baan heeft immers een grote invloed op uw werknemer(s) en hun thuisomgeving.Bovendien is uw organisatie kwetsbaar voor de
opinie van vertrekkenden.

Professionele begeleidingoutplacement

Outplacement kan voor uw vertrekkende werknemers een welkome ondersteuning zijn. Niet alleen het gevoelsmatige steuntje in de rug, maar ook de praktische ondersteuning kan hen veel goed doen. Uw werknemers krijgen bij Bark Consult professionele begeleiding bij het vinden van nieuw, passend werk. Wij bieden outplacement begeleiding al aan vanaf € 1.250,-.

Al bijna 14 jaar begeleidt Bark Consult werkzoekenden

Wij begeleiden uw medewerkers naar ander, (meer) passend werk. Een traject dat in onze overtuiging altijd maatwerk is. Door de jaren heen hebben wij dan ook een modulair pakket aan diensten ontwikkeld waarmee de kansen van werkzoekenden op de arbeidsmarkt aanzienlijk worden vergroot. Onze ruime ervaring op dit gebied zetten wij graag optimaal voor u in!

Meer weten over outplacement?

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies over outplacement. Ook kunt u vrijblijvend onze uitgebreide folder met mogelijkheden en tarieven aanvragen.