Info en aanmelding! Gratis Verzuim- en re-integratieconsult Profiteer van onze kennis!

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding voor uw medewerker(s)

Is uw medewerker zijn of haar perspectief, doel, balans of motivatie kwijt? U of zijn/haar directe collega’s merken dat vaak direct. Iemand verandert, en meestal is dat een proces wat even duurt. Uiteindelijk kan het leiden tot verzuim. In welke fase van “achteruitgang” uw medewerker ook verkeert, loopbaanbegeleiding biedt vaak uitkomst.

Als u medewerker verzuimt, door bijvoorbeeld burn-outklachten of stress, kan loopbaanbegeleiding ook ingezet worden om re-integratie te bespoedigen of te onderzoeken welke volgende stappen een win-winsituatie opleveren.

Loopbaanbegeleiding bij Bark ConsultLoopbaanbegeleiding

Als onpartijdig, ervaren en betrokken partij starten wij met een uitgebreide loopbaancheck en een zelfonderzoek. We focussen hierbij altijd op talenten. Daar liggen immers vaak de, soms, verborgen passies van de mens.

De medewerker krijgt vervolgens een breed scala aan
verdiepende vragen en opdrachten. Hierbij ontvangt hij of zij intensieve begeleiding. We onderzoeken mogelijkheden en maken een gefaseerd plan van aanpak over hoe de medewerker zijn of haar doelen weer kan gaan bereiken. Uiteraard kan Bark Consult ook dan voor concrete ondersteuning zorgen.

Meer weten over loopbaanbegeleiding? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.