Testimonials

Ik heb Carlien ervaren als een meedenkend en betrokken re-integratiecoach. Nog niet eerder hadden wij als bedrijf een re-integratiebedrijf hoeven inschakelen om ons te begeleiden bij een 2e spoor traject. Op dat moment beland je in een wereld waar je redelijk onbekend bent. Daarnaast ontbreekt het vaak aan tijd om je goed in zo'n traject te verdiepen. Door terugkoppeling en overleg op de juiste momenten, bleef ik goed op de hoogte van de stand van zaken. Ik kan Carlien zeker aanbevelen!

Opdrachtgever 2e spoor re-integratie traject

“Toen ik mijn baan bij M….. kwijt raakte na bijna 21 jaar trouwe dienst, heb ik een bijzonder goede ervaring opgedaan via een loopbaancoachtraject van Bark. Van harte aan te bevelen!”

kandidaat loopbaanadvies

"Het traject heeft inzicht opgeleverd waar mijn kracht en deskundigheid ligt. Hiernaast werd erg duidelijk  dat na jaren een vast dienstverband bij een werkgever, de wereld van brieven en CV erg veranderd is. Het traject heeft me inzicht gegeven in nieuwe methode voor CV en brief opstellen”.

kandidaat outplacement

"Ik heb een bevestiging gekregen van mezelf door het maken van de testen. Bij collega’s en vrienden was het herkenbaar. Dat heeft me wel nog meer zelfvertrouwen gegeven. De ijkpuntentest, enneagram en kernkwaliteiten maakt mijn kwaliteiten erg concreet. Maar vooral de uitdagingen die aan de orde waren”.

kandidaat loopbaancheck

“Het Loopbaancoachtraject heeft vorm gekregen volgens een vaste stappen/testen, met voldoende ruimte voor persoonlijke vragen. Nuttige tips gekregen voor opmaak cv en sollicitatiebrief”.

kandidaat outplacement

“Prettig om een coach te hebben waarbij je je verhaal kwijt kan en die je op weg helpt terug de maatschappij in”.

kandidaat re-integratie 2e spoor

“Prettige samenwerking met de coach.  De werkwijze  sloot prima aan bij mijn stijl; doelgericht, direct, gedreven en met een nuchtere kijk op zaken.
Voor nu heb ik voldoende inzicht gekregen om verdere keuzes in mijn loopbaan gefundeerd te kunnen maken. Verdere tools heb ik daar momenteel niet bij nodig, maar als dit in de toekomst wel het geval is dan weet ik Bark Consult graag weer te vinden”.

kandidaat loopbaanadvies

“Geen negatieve opmerkingen. Erg behulpzaam en geduldig”.

kandidaat re-ingratie 2e spoor

“Zeer professioneel, goede locatie en de coach weet waarover zij praat. Dat heb ik als zeer prettig ervaren”

kandidaat re-ingratie 2e spoor

“Aanpak was inspirerend en professioneel. Vooral de workshop social media gaf veel duidelijkheid”.

kandidaat outplacement

“Ik zat intweede jaar ziek zijn en moest dus het 2e spoor volgen maar ben 63 en half jaar dus wat moet ik dan nog verwachten van dit traject?  Ik hoop dat ik weer kan werken in mijn eigen functie. Ik had een fijn coach maar ga toch liever weer aan het werk”.

kandidaat re-ingratie 2e spoor

“Met name het begintraject was leerzaam. Het was voor mij heel nuttig om het traject te doorlopen wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik. De coach geef ik een 9”.

kandidaat outplacement

“Ik kijk terug op een periode waarin het moeite kostte  om mijn hoofd boven water te houden en door te zetten. Dat is mij gelukt mede dankzij mijn Jobcoach. Ik vond de gesprekken waardevol en het gaf mij een steun in de rug. Door de vragen die zij stelde kon ik op een andere manier naar mijzelf en mijn proces kijken. De workshops waren zeer waardevol, wat ook geldt voor de “testen. Als iemand het mij zou vragen dan zou ik Bark Consult direct aanbevelen”.

kandidaat outplacement

“Erg tevreden over de prettige begeleiding door de coach. Speelde goed in op mijn vragen en wensen met opdrachten op maat, die bij mijn situatie pasten”.

kandidaat loopbaanadvies en studiekeuze

“Ik voel me goed geholpen en ben zeer tevreden over de gekozen aanpak en over het resultaat. Ik vond de gesprekken met en de begeleiding van de coach ontzettend prettig”.

kandidaat outplacement

“Moest aan het beginnen wennen aan de aanpak van de coach. Maar na 2 consulten gingen we de goede kant op.”

kandidaat re-integratie 2e spoor

“Door de testen te doen, waar een paar voor mij verrassende elementen in zaten en deze uitkomsten te bespreken heb ik inzicht gekregen in een aantal van mijn drijfveren, wat ik leuk en wat ik eigenlijk in mijn werk niet zo leuk vind en waar mijn ambitie ligt”

kandidaat loopbaancheck

“Ik heb fijne gesprekken gehad met mijn coach en meer inzicht gekregen in mijn sterke en minder sterke kwaliteiten. Erg goed vond ik de bespreking van de online testresultaten”.

kandidaat loopbaancheck