Margreet Jansen bewerkt

Margreet

  • Noord-Holland, Flevoland, Amsterdam
  • 088 - 0227500

Margreet

“Focus op de toekomst!”

Wat kan ik voor u betekenen?

Mensen en beweging staan centraal in mijn loopbaan. Duurzame inzetbaarheid en optimaal benutten van kwaliteiten zijn mijn drijfveren. Dat betekent aandacht voor je situatie maar ook confrontatie met je eigen gedrag. Gedrag dat je mogelijk onbewust in de weg zit. Dat doe ik met zorg maar ook realistisch. Terugblikken om vooruit te komen is soms nodig om afscheid te nemen van minder effectief gedrag. Een misser in het verleden wordt een kans voor de toekomst. Pak deze!

Focus op de toekomst!

Samen met jou check ik je ambities. Zijn ze haalbaar en realistisch? We stoppen energie in zaken die je wat gaan opleveren. Hoe kun je je onderscheidend presenteren in een sollicitatiegesprek? Waar liggen jouw kwaliteiten? En hoe kun je persoonlijke duurzame inzetbaarheid realiseren? Wat is jouw toegevoegde waarde? Personal Branding? Netwerkgesprekken? Elevator pitch? LinkedIn? Ik maak je graag wegwijs in deze materie en leer je met succes te netwerken. Bij de start van het traject maken we een concreet actieplan.
Betrokkenheid en maatwerk staan centraal in mijn werkwijze. Ik daag je uit en stimuleer je in je persoonlijke ontwikkeling. Je komt in balans en benut je talenten. Als coach breng ik een brede ervaring en inlevingsvermogen mee. Mijn aanpak is zakelijk op de toekomst én resultaat gericht op basis van mijn oprechte interesse in mensen.

Ik ben een ruim ervaren coach en loopbaanprofessional. Ik heb een brede achtergrond in de publieke dienstverlening (o.a. overheid, zorg, welzijn, sport, kunst & cultuur, woningbouwcoöperaties) en zakelijke dienstverlening. Van huis uit organisatieadviseur en (project)manager en nu ruim 16 jaar actief als (loopbaan)coach.
Ik breng graag mensen in beweging! Laat jij je door mij in beweging brengen?

Mijn regio

Sinds begin 2013 maak in deel uit van het gedreven team van Bark Consult. Ik werk over het algemeen in de regio Groot Amsterdam / Randstad en heb een werkplek in Amsterdam Centrum.

Vrijblijvend kennismaken met mij?

Vul hiernaast uw gegevens in of bel 088 – 0227500.

Delen:Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone

Informatie voor werkgevers

In onze visie is het tijd voor een nieuwe arbeidsmarkt, waarbij werkgevers in alle openheid een balans vinden in het spanningsveld tussen flexibiliteit voor de organisatie en zekerheid voor de medewerkers. Bark Consult heeft in haar 12-jarige bestaan al voor meer dan 4000 relaties opdrachten uitgevoerd.

Contact als werkgever

Informatie voor werknemers

In onze visie is het tijd voor een nieuwe arbeidsmarkt, waarbij werkgevers in alle openheid een balans vinden in het spanningsveld tussen flexibiliteit voor de organisatie en zekerheid voor de medewerkers. Bark Consult heeft in haar 12-jarige bestaan al voor meer dan 4000 relaties opdrachten uitgevoerd.

Contact als werknemer

Neem contact met mij op

Vul hieronder uw gegevens in, zodat Margreet contact met u kan opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Testimonials

“Toen ik mijn baan bij M….. kwijt raakte na bijna 21 jaar trouwe dienst, heb ik een bijzonder goede ervaring opgedaan via een loopbaancoachtraject van Bark. Van harte aan te bevelen!”

kandidaat loopbaanadvies